Değirmenbaşı İlkokulu

Belgegeçer : 0 326 534 11 95
WEB https://degirmenbasiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Değirmenbaşı Mahallesi Okul Sokak Samandağ / HATAY
VİZYON : Kendilerini sürekli yenileyen okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünün bilgisinden bugünün bilgisini, bugünün bilgisinden yarının bilgisini üreten, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede model okul olmaktır.
MİSYON : Bütün öğrencilerimizi Atatürk İlke İnkılapları çerçevesinde bir üst öğrenime ve hayata, çağımızın gereklerini ve Teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde Ruh ve Beden sağlığı açısından kendisine güven bilgi, teknik ve becerilerle donatılmış olarak hazırlamak için varız. Ayrıca Misyonumuz veli ile işbirliği içinde çalışan ve ekip çalışmasına uyumlu bir kadro ile devam etmeyi hedeflemiş bir kurum olmaktır.
BAŞARILAR : ..

Öğretim Şekli :İLKOKUL NORMAL ÖĞRETİM .OKUL ÖNCESİ NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : İLKOKUL 08:40-14:00 OKUL ÖNCESİ 08:30-13:30
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Değirmenbaşı Mah. Vatan Cad. Okul Sok. No:2 Samandağ/HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK 14.5 - İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 12.5
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :